Търсене
Sale!

Разговори с Нострадамус

НЕОБИЧАЙНА КНИГА ЗА НОСТРАДАМУС, В КОЯТО ТОЙ САМ ТЪЛКУВА ПРЕДСКАЗАНИЯТА СИ

 

Долорес Кенън, специалист по регресивна хипноза в САЩ, осъществява връзка с Мишел дьо Нотрдам чрез двама от субектите си, подложили се на хипнотични сеанси.

 

ПРЕДУПРЕДЕН, ОЗНАЧАВА ВЪОРЪЖЕН, НАПОМНЯ ГОЛЕМИЯТ ПРОРИЦАТЕЛ.

АКО ХОРАТА РАЗБЕРАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, НЯКОИ НЕЩА МОГАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ И ДА СЕ ИЗБЕГНАТ НАЙ-ЛОШИТЕ ПОСЛЕДИЦИ.

ЗАЩОТО, АКО СТЕ НАПЪЛНО НЕПОДГОТВЕНИ, ЛОШИТЕ НЕЩА ПРОСТО ЩЕ ВИ СЪБОРЯТ ПО ГРЪБ, КОГАТО СЕ СТОВАРЯТ ВЪРХУ ВАС. НО АКО СТЕ ПОДГОТВЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО, ЩЕ ПАДНЕТЕ ВЪРХУ КУПЧИНА СЛАМА

Важни за човечеството предсказания на Нострадамус, някои от които вече се сбъднаха:

 

  • Последният Светът се управлява от таен Кабал – група хора, съставена предимно от финансисти и банкери, които дърпат конците на всички правителства.
  • Ще се клонират хора.

 

  • Антихриста ще причини настъпването на смутните времена, които Нострадамус нарича също „Третата война“, и ще излезе на световната сцена, представяйки се за спасител на народите.

 

  • Последният папа ще бъде оръжие в ръцете на Антихриста. Библиотеката на Ватикана ще бъде разсекретена и тайните й ще излязат наяве.

 

  • Човечеството ще разполага с начини за контролиране на времето и ще причини много „природни“ бедствия с тях. Това ще спомогне за задълбочаването на смутните времена.

 

  • Световната икономика ще се разклати и ще рухне. Банкови и парични системи ще колабират.
  • Ще има разместване на земни пластове и някои от сегашните континенти ще се превърнат в групи острови, а на други места ще се появи нова суша. Много хора ще загинат в това време на катаклизми. След това махалото ще се люшне в добра посока и ще настъпят дълги векове на мир.
  • Америка и Русия наистина ще влязат във война една срещу друга“.

Original price was: 26.99 лв..Current price is: 18.90 лв..

Разгледайте още...

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!