Търсене
Sale!

Хубавата Яна

Книгата съдържа избрани приказки от поредицата „Слънчеви вълшебства”. Те разказват за приключенията на Слънчева­та фея и нейните приятели, които са представители на различни национално­сти и утвърждават мира и приятелството между всички хора на планетата.

Една от основните идеи на авторката е децата да живеят в свят без агре­сия. В поредицата злото се неутрализира без насилие и грубост. Оръжието на героите са техният ум, хитрост и чувство за хумор. При това те получават по­мощ от цялата Вселена, която е на страната на симпатичните и искрени слън­чеви същества. Приказките съдържат послания към малките читатели, които им помагат да изградят духовни и морални ценности. Те влияят положително на децата, помагат им да се балансират и хармонизират.

Илюстрациите са на художника Венелин Вълканов, който е включен в почет­ния списък на наградата „Ханс Кристиян Андерсен”. Неговата авторска книга „Трак” е любима на няколко поколения деца. Книгите му са издавани в Русия, Ук­райна, Чехия, Япония, Германия, Куба и Южна Корея.

Категория

Original price was: 10.00 лв..Current price is: 7.00 лв..

Разгледайте още...

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!